Ngarep > Produk > Tumpukan baterei Vanadium > Membrane Stack Redox 5kw-20kwh Vanadium Flow Battery Stack
Membrane Stack Redox 5kw-20kwh Vanadium Flow Battery Stack
  • Membrane Stack Redox 5kw-20kwh Vanadium Flow Battery StackMembrane Stack Redox 5kw-20kwh Vanadium Flow Battery Stack

Membrane Stack Redox 5kw-20kwh Vanadium Flow Battery Stack

Ningbo VET Energy Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing China, We are professional supply Membrane Stack Redox 5kw-20kwh Vanadium Flow Battery Stack anufacturer and supplier.we are focusing on new material technology and automotive products.

Model:5kw-20kwh

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

IngMembrane Stack Redox 5kw-20kwh Vanadium Flow Battery Stack made ing China saka Vet Energy, yaiku salah sawijining produsen lan supplier ing China. tukuMembrane Stack Redox 5kw-20kwh Vanadium Flow Battery Stack with low price from our factory. We have our own brands and we also support bulk. If you are interested in our products, we will give you the cheap price. Welcome to buy discount product which is newest and high-quality from us.



Sistem panyimpenan energi baterei aliran vanadium redox nduweni kaluwihan umur dawa, safety dhuwur, efisiensi dhuwur, Recovery gampang, desain sawijining kapasitas daya, lingkungan-loropaken lan polusi-free.

 

Kapasitas sing beda-beda bisa dikonfigurasi miturut panjaluk pelanggan, digabungake karo fotovoltaik, tenaga angin, lsp kanggo nambah tingkat panggunaan peralatan lan garis distribusi, sing cocog kanggo panyimpenan energi omah, stasiun pangkalan komunikasi, panyimpenan energi stasiun polisi, lampu kotamadya, panyimpenan energi tetanèn, taman industri lan kesempatan liyane.

VRB-5kW/Parameter Teknis Utama 20 kWh

Seri

Indeks

Nilai

Indeks

Nilai

1

Tegangan Rated

48 V DC

Rated Saiki

105A

2

Daya Rated

5

Wektu Rated

4h

3

Rated Energy

20 kWh

Kapasitas Rated

420Ah

4

Efisiensi Tarif

>75%

Volume Elektrolit

0.40m3

5

Tumpukan Bobot

130 kg

Ukuran tumpukan

63cm * 75cm * 35cm

6

Rated Energy Efficiency

83%

Suhu Operasi

-30C~60C

7

Tegangan Limit Pengisian

60VDC

Tegangan Limit Ngirit

40VDC

8

Siklus Urip

>20000 times

daya maksimum

20 kW




Hot Tags: Membrane Stack Redox 5kw-20kwh Vanadium Flow Battery Stack, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Pabrik, Disesuaikan, Tuku, Rega, Bulk

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.