Ngarep > Babagan awake dhewe >Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan

sesanti
Dadi pimpinan industri ing China lan ing saindenging jagad

Karep
Ngontrol polusi udara lan mujudake impen langit biru lan awan putih

Semangat Perusahaan
Persatuan, Pragmatisme, kerja keras, inovasi

Kawicaksanan bisnis
Muter ing pasar, ngetutake tren pasar, ganti karo tuntutan pasar

Konsep Perilaku
Ninggalake kesulitan kanggo awake dhewe, menehi kepenak kanggo para pelanggan

Praktek Kerja
Respon cepet, tumindak langsung