Ngarep > Produk > UAV bertenaga hidrogen

UAV bertenaga hidrogen Produsen

CHIVET Hydrogen-powered UAV nduweni sayap tetep hidrogen lan enem rotor, sing uga bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.UAV sing dikembangake lan diprodhuksi dening kita bisa nyadari daya tahan luwih saka 20 jam lan nduweni kaluwihan swara sing kurang, sing akeh dipuji dening pasar.


View as  
 
UAV bertenaga hidrogen sing mabur bebas

UAV bertenaga hidrogen sing mabur bebas

Ningbo VET Energy Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing China, Kita minangka sumber profesional Pencipta lan pemasok UAV bertenaga hidrogen lampu mabur gratis. Sistem tenaga UAV kita minangka tumpukan sel bahan bakar hidrogen lan sistem manajemen daya kanthi mandiri dikembangake dening kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
UAV bertenaga hidrogen sayap tetep

UAV bertenaga hidrogen sayap tetep

Ningbo VET Energy Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing China, Kita minangka sumber profesional wing Fixed wing hydrogen-powered UAV nufacturer and supplier.OUR UAV power system is a hydrogen fuel cell stack and power management system independently developed by kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Didistribusikake gedhe beban hidrogen-powered UAV

Didistribusikake gedhe beban hidrogen-powered UAV

Ningbo VET Energy Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing China, Kita minangka sumber profesional UAV nufacturer lan pemasok tenaga hidrogen sing didistribusikake. Sistem tenaga UAV kita minangka tumpukan sel bahan bakar hidrogen lan sistem manajemen daya sing dikembangake kanthi mandiri dening kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Uav bertenaga hidrogen kanthi kacepetan layar 57,6km/jam

Uav bertenaga hidrogen kanthi kacepetan layar 57,6km/jam

Ningbo VET Energy Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing China, Kita minangka sumber profesional A uav bertenaga hidrogen kanthi kecepatan pelayaran 57.6km / jam pabrikan lan pemasok. Sistem tenaga UAV yaiku sel bahan bakar hidrogen. tumpukan lan sistem manajemen daya independen dikembangaké dening kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sel Bahan Bakar Hidrogen Drone Sel Bahan Bakar Hidrogen UAV (Hydrogen spin 4)

Sel Bahan Bakar Hidrogen Drone Sel Bahan Bakar Hidrogen UAV (Hydrogen spin 4)

Ningbo VET Energy Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing China, We are professional supply Hydrogen Fuel Cell Drone Hydrogen Fuel Cell UAV (Hydrogen spin 4) nufacturer lan supplier.OUR UAV power system is a hydrogen fuel cell stack lan sistem manajemen daya sing dikembangake kanthi mandiri dening kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Sugeng rawuh ing grosir lan tuku UAV bertenaga hidrogen khusus saka pabrik kita. Sampeyan ditampani teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, paling anyar, majeng, diskon lan kualitas dhuwur UAV bertenaga hidrogen sing akeh. Kita bisa nyedhiyakake kutipan kanthi rega murah. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!