Ngarep > Produk > Majelis Elektroda Membran > CCM > CCM sing bisa dibalik
CCM sing bisa dibalik
  • CCM sing bisa dibalikCCM sing bisa dibalik
  • CCM sing bisa dibalikCCM sing bisa dibalik
  • CCM sing bisa dibalikCCM sing bisa dibalik
  • CCM sing bisa dibalikCCM sing bisa dibalik
  • CCM sing bisa dibalikCCM sing bisa dibalik

CCM sing bisa dibalik

Vet Energy minangka salah sawijining produsen lan pemasok CCM Reversible China sing misuwur. Pabrik kita khusus ing manufaktur CCM Reversibel. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CCM sing bisa dibalik

CHIVET minangka produsen komponen sel bahan bakar sing duwe spesialisasi ing sel bahan bakar khusus lan komponen elektroliser kinerja dhuwur kanggo produsen produk, peneliti lan pendidik ing saindenging jagad.

Kita nawakake pilihan paling akeh ing tumpukan sel bahan bakar hidrogen, Majelis Elektroda Membran (MEA), Membran Dilapisi Katalis (CCM), Elektroda Difusi Gas (GDE), Lapisan Difusi Gas (GDL), piring Bipolar, Katalis, Membran lan liya-liyane, minangka uga produk lan teknologi paling anyar saka vendor internasional sing misuwur.

 

tujuan utama kita yaiku panyedhiya energi hidrogen lan produk sel bahan bakar lan solusi teknis paling apik ing donya.

 

Sejarah saka CHIVET

Founded in China, Zhejiang in 2007, was Originally part of one of the oldest and most known fuel cell bipolar plate in the China, operate asDivisi Komponen Sel Bahan Bakar Komersial Hexcarbontech.. Minangka bagéan saka Hexcarbontech, divisi kasebut nggawe lan adol piring bipolar kanthi komersial luwih saka 10 taun. We offer paling manéka warna lan expansivekomponen sel bahan bakar lan electrolyzer ing web, kalebu produk katering kanggo pendidikan, riset lan testing, lan aplikasi industri. Ing 2017, manajemen operasi saiki divisi kasebut negosiasi lisensi eksklusif karo Hexcarbontech kanggo transisi divisi kasebut dadi perusahaan independen - perusahaan CHIVET pindhah menyang Zhejiang pro., Kanggo ngidini distribusi sing luwih cepet lan luwih murah ing saindhenging China lan donya.

 

Layanan CHIVET: Kustomisasi, Kualitas, Layanan Pelanggan

Kustomisasi– CHIVET unik ing antarane perusahaan sel bahan bakar saingan liyane amarga produk kita 100% khusus kanggo para pelanggan. Sembarang bagean saka sel bahan bakar hidrogen kita bisa selaras miturut kabutuhan pelanggan, kayata ukuran, bobot, daya, voltase, etc.. .

Kualitasâ€"Proses kita tundhuk karo standar ISO9001 nanging sing luwih penting, para pelanggan ing saindenging jagad wis nemokake kitakomponen sel bahan bakar lan electrolyzer dadi konsisten kualitas paling dhuwur ing aplikasi urip nyata. Sawetara pelanggan nggunakake komponen sel bahan bakar lan electrolyzer minangka standar emas nalika ngembangake utawa nguji produk dhewe amarga dheweke ngerti bisa ngandelake kualitas dhuwur sing konsisten.

Layanan Pelangganâ€"Kita yakin layanan pelanggan minangka pilihan sing paling akeh ing bisnis kita, Iki tegese nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik, nyedhiyakake wektu pangiriman paling cepet, lan mesthekake yen saben pelanggan puas karo tuku. Kita terus-terusan ngupaya nambah layanan supaya umpan balik saka para pelanggan lan vendor tansah ditampa.

 


CCM sing bisa dibalik

 

1. Pengenalan produk

CHIVET wis ngembangake proses proprietary sing ndhukung pangiriman kanthi cepet lan akurat saka Electrolyzer Membrane Electrode Assemblies (MEAs) lan Katalis Coated Membranes (CCMs) sing disesuaikan. Staff berpengalaman kita bisa nyukupi macem-macem syarat sing cocog karo spesifikasi sing ketat. Kita ngasilake jumlah sing tepat miturut spesifikasi sing dijaluk sing ditampa. Ukuran apa wae bisa disesuaikan.


Majelis Elektroda Membran Katalis sing Bisa Dibalik (CCM, utawa 3-lapisan) Majelis Elektroda Membran (MEA) bisa digunakake minangka ing Electrolyzer kanggo produksi Hidrogen utawa minangka Sel Bahan Bakar. Sampurna kanggo produk pendidikan utawa demonstrasi keuntungan hidrogen minangka media panyimpenan energi. Kita bisa mbantu kustomisasi tambahan uga aspek desain unik saka sistem Sel Bahan Bakar / Elektroliser sing bisa dibalik. CCM sing bisa dibalik yaiku 3 Lapisan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Membrane

Jinis

Nafion 115

Ketebalan (mil)

5

Katalis

Katalis Anoda Kab

Platinum lan Iridium Ruthenium Oksida (IrRuOx)

Anode Loading

1,5 mg/cm² saka rong katalis (total 3 mg/cm²)

Katalis katoda

Pt - Platinum Black

Cathode Loading

3 mg/cm²

Lapisan Difusi Gas

Anode GDL

 

Katoda GDL

 

Jinis Serat

 

Ketebalan (mikron)

 

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Electrolyzers

2. Sel Bahan Bakar Polimer Elektrolit

3.Sel Bahan Bakar Udara Hidrogen/Oksigen

 

4. Detail Produk

MEA kita bisa kasedhiya kanggoPEMFC & DMFC, Dibandhingake karo kanca-kanca, kaluwihan kita yaiku:


1.KARBON Dhukungan awet

PEMFC & DMFC MEA (25 cm2) asil korosi karbon sel tunggal AST (Accelerated Stress Test) nuduhake daya tahan dhukungan karbon CHINVET luwih apik tinimbang pesaing.

 

2. KATALIS KEKUATAN

Daya tahan katalis sel tunggal PEMFC/ MEA (25 cm2) asil AST (Accelerated Stress Test) nuduhake daya tahan katalis VINATech luwih apik tinimbang pesaing.

 

3.TEKNOLOGI MEA COATING

CHIVET bisa nyebarake katalis kanthi rata ing elektroda nggunakake teknologi lapisan MEA dhewe.

Amarga teknologi lapisan MEA, bisa nambah linuwih jangka panjang lan variasi sing sithik banget ing antarane MEA.

 

4.TEKNOLOGI MEA COATING

Kasedhiya kanggo PEMFC & DMFC

Dhuwur linuwih lan kekiatan

Kinerja dhuwur ing lingkungan apa wae

Lapisan khusus (CCM, 5, 7)



Hot Tags: CCM sing bisa dibalik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Pabrik, Disesuaikan, Tuku, Rega, Massal

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan