Ngarep > Produk > Tumpukan Sel Bahan Bakar Hidrogen > Tumpukan Sel Bahan Bakar Hidrogen (Water Cooling) > Mesin sel bahan bakar hidrogen sing digawe adhem banyu kanthi daya output nganti 110KW
Mesin sel bahan bakar hidrogen sing digawe adhem banyu kanthi daya output nganti 110KW
  • Mesin sel bahan bakar hidrogen sing digawe adhem banyu kanthi daya output nganti 110KWMesin sel bahan bakar hidrogen sing digawe adhem banyu kanthi daya output nganti 110KW

Mesin sel bahan bakar hidrogen sing digawe adhem banyu kanthi daya output nganti 110KW

Ningbo VET Energy Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing China, fokus ing produk grafit lan produk otomotif. We are a Water cooled hidrogen sel bahan bakar engine karo output daya nganti 110KW Produsèn profesional lan supplier karo pabrik lan tim sales kita dhewe.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Mesin sel bahan bakar hidrogen Water cooled kanthi daya output nganti 110KW digawe ing China saka Vet Energy, yaiku salah sawijining pabrikan lan pemasok ing China. Tuku mesin sel bahan bakar hidrogen sing digawe adhem banyu kanthi daya output nganti 110KW kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung akeh. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega murah. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon sing paling anyar lan berkualitas tinggi saka kita.

Paramenter Produk

item

nilai

Jeneng merek

VET

Panggonan Asal

zhejiang

Nomer Model

kustomisasi

jeneng produk

110kW Banyu adhem

daya dirating

110kw

voltase dirating

242 ~ 484V

Efisiensi

â¥54%

Kondisi kerja

-30~50°C

Kelembapan sekitar

-40~60°C

Bahan bakar

hidrogen

Media pendinginan

Banyu adhem

VET Technology Co., Ltd minangka departemen energi VET Group, yaiku perusahaan teknologi tinggi nasional sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan bagean otomotif lan energi anyar, utamane ngurusi seri motor, pompa vakum, sel bahan bakar

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nglumpukake klompok bakat industri sing berpengalaman lan inovatif lan R
 
Kanthi R



Kenapa sampeyan bisa milih dokter kewan?
1) kita duwe jaminan saham sing cukup.

2) kemasan profesional njamin integritas produk. Produk bakal dikirim menyang sampeyan kanthi aman.

3) saluran logistik liyane mbisakake produk kanggo dikirim menyang sampeyan.


FAQ
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita luwih saka 10 pabrik vears kanthi sertifikat iso9001
P: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume 3-5 dina yen barang ana ing saham, utawa 10-15 dina yen barang ora ana ing saham, miturut jumlah sampeyan.
Q: Kepiye carane bisa entuk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?
A: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa njaluk conto kanggo mriksa kualitas produk kita. Yen sampeyan mung butuh sampel kosong kanggo mriksa desain lan kualitas, kita bakal menehi conto gratis anggere sampeyan bisa mbayar barang ekspres.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Kita nampa pembayaran dening Western union,Pavpal,Alibaba,T/TL/Cetc..kanggo pesenan akeh, kita nindakake imbangan simpenan 30% sadurunge kiriman.
yen sampeyan duwe pitakonan liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing ngisor iki

Hot Tags: Mesin sel bahan bakar hidrogen banyu digawe adhem kanthi daya output nganti 110KW, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Pabrik, Disesuaikan, Tuku, Rega, Bulk

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.